Dit evenement wordt georganiseerd door Rotary Schaijk - Land van Ravenstein
KIKA

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Wij besteden jouw donatie aan wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in Nederland en ondersteuning van de onderzoeksafdeling van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dit is het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker. Hier werken de beste artsen, onderzoekers en andere specialisten samen om ervoor te zorgen dat kinderen met kanker de beste behandeling krijgen.

Steun KiKa nú en help mee in de strijd tegen kinderkanker!

Jouw donatie wordt gebruikt voor: • Wetenschappelijk onderzoek naar - genezing van kinderkanker - vermindering van bijwerkingen tijdens en na behandelingen - de biologie van kinderkanker/het ontstaan van kinderkanker - kwaliteit van leven en psychosociale aspecten • Ondersteuning van de onderzoeksafdeling van het Prinses Máxima Centrum • Voorlichting over kinderkanker

www.kika.nl
# Hier loop je warm voor 2022 - @ 2023