Dit evenement wordt georganiseerd door Rotary Schaijk - Land van Ravenstein

Frequently Asked Questions

Ik wil me graag inschrijven als deelnemer, hoe werkt dat?
Klik op de button "Deelnemen". Doorloop de stappen om je in te schrijven als deelnemer.
In hoeverre houden jullie rekening met de regels omtrent Corona?
We houden ons aan de actuele geldende regels vanuit het RIVM en de overheid. Dit heeft dus betrekking op de vaccinatie-pas en de Corona-checkapp. Deze regels veranderen en hier spelen we dan ook op in met de organisatie van het evenement.
Wat is het inschrijfgeld voor teams?
Er zijn geen kosten verbonden aan het inschrijven van teams. Voor alle teamleden die zich inschrijven, wat gebeurd door de beheerder, betalen het inschrijfgeld van 10 euro per persoon.
Ik wil graag een deelnemer/team helpen bij het behalen van het streefbedrag, hoe werkt dit?
Op elke deelnemer/team pagina kun je klikken op de button 'Doneer nu' om vervolgens via een betaalmodule direct een gift over te maken. Je kunt zelf het bedrag kiezen (vanaf 5 euro), alsmede een persoonlijke boodschap erbij zetten. Na afronding komt je gift direct te staan onder het tabblad 'Donateurs' van de deelnemer/team.
Worden de donaties die ik al op mijn actiepagina heb teruggestort als ik mij uitschrijf?
Nee, deze donaties worden niet teruggestort. En je krijgt ook je inschrijfgeld niet terug.
Mag ik ook hardlopen op het parcours?
Nee, dat mag niet.
Een actiepagina: wat is dat?
Er zijn twee soorten actiepagina’s: (1) voor deelnemers en (2) voor teams
  • Persoonlijke actiepagina: voor elke deelnemer
    De persoonlijke actiepagina die je van ons krijgt is eigenlijk jouw 'visitekaartje' voor je deelname aan Daar Loop Je Warm Voor. Je kunt er je persoonlijke verhaal vertellen: waarom doe jij mee? Je kunt er een blog bijhouden en foto’s plaatsen. Je actiepagina is een hulpmiddel om donateurs te motiveren en ze op de hoogte te houden van je vorderingen. Op deze pagina kan iedereen rechtstreeks geld doneren voor jouw actie. Dit kan uitsluitend via iDEAL. Deze vorm heeft de voorkeur, omdat het geld dan automatisch en direct wordt verwerkt op je actiepagina.
  • Actiepagina voor het team
    Als je deelnemer bent in een team, krijgt het team een algemene teampagina. Het team kan zich daar introduceren. Je hebt dan dus de teampagina met daarachter de actiepagina's van de teamleden. De bedrijfslogo's van jouw persoonlijke sponsor(s) kun je door de teamcaptain laten uploaden naar de actiepagina. Het logo is dan zichtbaar op jouw pagina en op die van je teamcaptain.
Waar kan ik mij afmelden?
Is “Daar Loop Ik Warm Voor” een ANBI erkend goed doel? Heb ik bij een donatie of sponsoring daarom een fiscaal voordeel?
Ja, de organiserende Rotary Schaijk-Land van Ravenstein is door de Belastingdienst ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend. Hier vind je wat dat voor jou als sponsor of donateur betekent.
Hoe wordt het gedoneerde geld besteed?
Alle donaties gaan voor 100 % direct naar de 4 goede doelen.
# Hier loop je warm voor 2022 - @ 2023